lördag 11 april 2009

Kladdkaketips från trevlig bloggföljare

Fick ett mail med ett alternativt recept på kladdkaka som jag definitivt kommer att testa:

Hej Lotta, läste att du har problem med kladdkaka. Det här är ett klockrent
recept tycker jag, högst ordinärt men gott.

Smält 90 g margarin i en kastrull, häll ner 3 dl socker, 1,5 dl mjöl, 4 msk
kakao, 1 tsk vaniljsocker, 1 krm salt och 2 ägg. RÖR ihop, inte vispa, direkt i
kastrullen och häll det sedan i en smord och bröad form, typ pajform, och
grädda på 200 grader, utan varmluft i 18-20 minuter, den ska bara kännas fast i
kanten om du känner på den. När den kallnat blir den så bra. Vill du ha den på
fat så är väl en rund sockerkaksform med löstagbar botten perfekt. Vill man så
är det gott med hackade pistagenötter i också.
Lycka till
Mvh Maggan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar